Het Bedrijf

In 2014 werd Angel Eggs B.V. opgericht door Twan en Jeroen Engelen, ook eigenaars van Opfokbedrijf Engelen en Vermeerderingsbedrijf Engelen. Al sinds 1962 is het familiebedrijf Engelen actief met het produceren van broedeieren. Het afgelopen decennium heeft het bedrijf haar productielocaties uitgebreid op verschillende plekken in Nederland om zo betere producten en diensten te garanderen voor hun klanten. 

Angel Eggs B.V. levert broedeieren met een hoogwaardige kwaliteit, wat gegarandeerd kan worden door vele jaren ervaring en kennis in deze sector.  Daarnaast focust het bedrijf zich op langdurige relaties met haar leveranciers en klanten, om zo de kwaliteit van haar producten en diensten te waarborgen. 

"THE START OF A HEALTHY CHICK"

Over Angel Eggs

Angel Eggs is een bedrijf wat constant in ontwikkeling is. Dit zorgt voor een breed scala aan uiteenlopende activiteiten en werkzaamheden. Deze video geeft een beknopt overzicht van de dagdagelijkse activiteiten die plaatsvinden binnen het bedrijf.

Het netwerk

 

De internationale oriëntatie  van Angel Eggs stelt ons in staat om wereldwijd broedeieren van een hoge kwaliteit te leveren. 

 

Angel Eggs is een globaal georiënteerd bedrijf. Tientallen landen verdeeld over vier verschillende werelddelen worden van broedeieren voorzien. Angel Eggs is in staat om wereldwijd broedeieren te leveren van een hoge kwaliteit. De onderstaande kaart geeft de landen aan waar Angel Eggs reeds eieren aan heeft geleverd. 

Benieuwd naar Angel Eggs?

Wij vertellen u graag meer over ons mooie bedrijf.

Ploegstraat 64a – 5712 RL – Someren – 

Nederland

info@angeleggs.eu

+ 31 (0)493 473195

Copyright © Angel Eggs B.V. All rights reserved.