Het Bedrijf

In 2014 werd Angel Eggs B.V. opgericht door Twan en Jeroen Engelen, ook eigenaars van Opfokbedrijf Engelen en Vermeerderingsbedrijf Engelen. Al sinds 1962 is het familiebedrijf Engelen actief met het produceren van broedeieren. Het afgelopen decennium heeft het bedrijf haar productielocaties uitgebreid op verschillende plekken in Nederland om zo betere producten en diensten te garanderen voor hun klanten. 

Angel Eggs B.V. levert broedeieren met een hoogwaardige kwaliteit, wat gegarandeerd kan worden door vele jaren ervaring en kennis in deze sector.  Daarnaast focust het bedrijf zich op langdurige relaties met haar leveranciers en klanten, om zo de kwaliteit van haar producten en diensten te waarborgen. 

Jeroen en Twan Engelen

"THE START OF A HEALTHY CHICK"

Het netwerk

Angel Eggs is een globaal reoriënterend bedrijf. Tientallen landen verdeeld over vier werelddelen worden van broedeieren voorzien. Angel Eggs is in staat om wereldwijd broedeieren van een hoge kwaliteit te leveren. Onderstaande kaart geeft de landen weer waaraan Angel Eggs eieren levert.

De kunst van het boeren

In 2016 is onze onderneming 4 seizoenen lang gevolgd in het programma ‘Kunst van het Boeren’ door Omroep Brabant. In dit programma laten wij zien hoe ons bedrijf omgaat met de toenemende maatschappelijke druk op de boer en de veranderingen in de pluimveesector.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? 
Elk van onderstaande fragmenten van ‘Kunst van het Boeren’ geeft verschillende onderdelen van ons bedrijf weer:

Opfokken Engelen

Opfok

Dit videofragment laat onze opfoklocatie zien.

Angel Eggs Productie

Productie

Dit videofragment laat onze productielocatie zien.

Angel Eggs Export

Export

Dit videofragment laat ons exportbedrijf zien.

2016

Dit fragment laat een samenvatting van ons jaar 2016 zien.